Proč zvolit předplatné Siemens software

Siemens předplatné / subscriptionZůstaňte aktuální a zvyšujte hodnotu své investice do softwaru

Udržování aktuálního softwaru je jednou z hlavních výzev, kterým každá organizace čelí. Model předplatného softwaru Siemens Digital Industries Software nabízí uživatelům mnoho klíčových výhod, včetně přístupu k nejnovější verzi softwaru a nepřetržitý přístup k odborné technické podpoře.

Model předplatného má také finanční smysl. Platba softwarových licencí vyžaduje kapitálové výdaje i provozní náklady. S pronájmem můžete snížit počáteční výdaje i celkové náklady na vlastnictví software.

 

Výhody

  • Zvýšíte hodnotu své investice do softwaru
  • Získáte přístup k nejnovější verzi softwaru
  • Získáte odbornou technickou podporu
  • Přesunete softwarové licence z kapitálových výdajů do provozních nákladů
  • Snížíte počáteční výdaje a celkové náklady na vlastnictví
  • Zvýšíte jistotu plánování rozpočtu a kontrolu nákladů a snížíte náklady na upgrady


Studie ukázaly, že přechod na předplatné přinese snížení počáteční investice o 50 %. Předplatné zvyšuje jistotu a předvídatelnost plánování rozpočtu a kontroly nákladů a může stát méně než nákup upgradů bez ohledu na to, jak často nebo zřídka upgradujete. S naším předplatným budete mít nepřetržitý přístup ke všem verzím a upgradům softwarů z portfolia Siemens Digital Industries Software.

Nepřetržitá podpora

On-line, telefonicky nebo osobně, služba podpory poskytuje klid tisícům uživatelů po celém světě a je k dispozici 24 hodin denně ,7 dní v týdnu pro řešení problémů, prohledávání databáze znalostí, přístup k dokumentaci a stahování softwaru. Předplatné softwaru Siemens vám poskytuje přístup k aktualizacím údržby k vašim předchozím verzím. Aktualizace údržby se zaměřují na zlepšování výkonu a nemění způsoby, kterými vaše nástroje fungují.

Opravy a vylepšení

Zákazníci s předplatným dostávají aktualizace údržby a mohou také navrhnout nápady na vylepšení produktů našim vývojovým týmům. Spolupracujeme s komunitou uživatelů a myšlenky crowdsourcingu jsou skvělým způsobem, jak dodat vylepšení, která jsou pro vás nejdůležitější.

 

Vrátit se k nabídce pronájmů